Reglement
Camping De Solse Berg

 

op vakantie met respect voor elkaar

reglement Camping De Solse Berg

honden
Honden zijn, mits aangelijnd, op de camping welkom op onze camping.

samen gezellig om het kampvuur
We hebben een mooie vuurplaats op de camping. Voor kinderen is het stoken van een vuurtje alleen toegestaan op de vuurplaats en onder toezicht van ouder en/of verzorger. Het hout voor de vuurplaats kan op de camping worden gekocht. De opbrengsten komen ten goede voor gehandicaptenzorg Addullam. Adullam is een landelijk opererende, identiteitsgebonden organisatie voor het bieden van zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking.

een verzorgd terrein
Om de camping netjes te houden, zult u ons er af en toe ook met onze gazonmaaier aantreffen. We proberen dit niet te lang achter elkaar te laten plaatsvinden. Anderzijds kijkt de boer ook met een schuin oog hoe de zwaluwen vliegen. Een zwaluw is voor ons het weerbericht. Deze vogel is een insecteneter (waaronder muggen). Wanneer er minder stijgende lucht is, gaan de insecten, die de zwaluw eet, laagvliegen, dus de zwaluw ook. Wanneer er minder stijgende lucht is, wordt het slecht weer. De zwaluwen vliegen dan laag omdat hun insecten dat ook doen, door weinig stijgende lucht. Maar hoe de zwaluwen ook vliegen, wij maaien in ieder geval niet voor 8:00 en na 21:30.

 

afvalscheiding
Huisvuil uitsluitend in gesloten zakken deponeren in de afvalcontainer. Groente- en fruitafval en andere etenswaren deponeren in de groencontainer. Glas en papier kunt u in de betreffende containers kwijt. Afvalwater alleen storten in het chemisch toilet. Deponeer vetten zoals frituurolie in een gesloten pak in de restafvalcontainer. Gebruikt frituurolie kan in gesloten pak worden ingeleverd bij de supermarkt in het dorp.

aansprakelijkheid
Het verblijf op onze boerencamping en betreden van het terrein is voor eigen risico.
Voor uw bezittingen dient u zelf zorg te dragen (bijv. schadeverzekeringen). Aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, vermissing, diefstal e.d. van zich op de camping bevindende goederen, of voor ongevallen van mens en dier, aanvaarden wij niet. Voor verzekeringen van tent, caravan e.d. tegen storm, hagel, brand, diefstal enz., dient u zelf te zorgen. De bedrijfsgebouwen zijn niet toegankelijk voor gasten en bezoekers. Dit vanwege (agrarische) wetgeving en veiligheidsoverwegingen voor mens en dier. 

identiteit en visie
Camping De Solse Berg is een boerencamping met een christelijke identiteit. Iedereen die de zondagsrust respecteert, is meer dan welkom op ons uniek gelegen camping in Garderen op de Solse berg. Voor volwassenen is badkleding alleen op de eigen kampeerplek toegestaan. Op de boerderij en het campingterrein dragen volwassenen een shirt of hemd etc. 
Zorgt u er ook voor dat anderen geen hinder ondervinden van radio, tv of welk soort toestel dan ook?

Wij verwelkomen van maandag tot en met zaterdag graag gasten die genieten van gezelligheid, rust en ruimte. Op zondag zijn we niet druk in de weer, maar houden we zondagsrust. Hier een indruk hoe de zondag er op De Solse Berg uitziet:

  • - geen aankomst en vertrek
  • - de (voor)tent wordt niet opgebouwd/afgebroken, maar op zaterdag of maandagochtend
  • - het kampeerveld is autovrij
    (uiteraard uitzonderingen als u een mindervalideparkeerkaart heeft of als u slecht ter been bent, etc)
  • - er vinden geen georganiseerde activiteiten plaats
  • - en verder een vriendelijk verzoek aan u, als gast, om terughoudend te zijn met het uitnodigen van visite op zondag
    (in ieder geval geen feestjes of verjaardagspartijen)

Onze ervaring is dat vrijwel de meeste van onze gasten het prima (of zelfs fijn) vinden dat het op zondag rustig is op de camping.
Een enkele keer krijgen we een annulering van mensen die pas achteraf lezen dat we op zondag geen drukte op de camping willen. Dit waarderen we en het is fijn als er wederzijds begrip is.


Onze huishoudelijke regels zijn niet om u te hinderen, maar om er voor te zorgen dat iedereen een fijne tijd beleefd op onze boerencamping in Garderen. 

We wensen u een fijne en een heerlijk rustige tijd toe op De Solse Berg!

Hartelijke groet,
Henk, Annemarie, Wouter & Janny

TOP