Over de
De Solse Berg

Sfeervolle mini boerencamping in hartje ❤ Veluwe

 

Een sfeervolle minicamping vanuit een christelijke achtergrond

Wij verwelkomen van maandag tot en met zaterdag graag gasten die genieten van gemoedelijkheid, rust en ruimte. Vanuit onze christelijke identiteit zijn wij op zondag niet druk in de weer, maar hebben we rust; zondagsrust. Vanuit onze levensvisie ervaren wij de zondag als een vrije dag. Voor u en voor ons een gekregen dag van onze God. Zodat we met een goede start de nieuwe week weer in kunnen. Meer weten over onze sfeervolle minicamping en ervaringen van onze gasten? Lees ons reglement en de reviews.

 

Boer(in) met hart en ziel

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Wouter en Janny van de Pol en samen met onze kinderen wonen wij in het mooie Garderen. Na bijna 25 jaar in Alberta, Canada te hebben gewoond, zijn wij teruggekeerd naar onze boerenhoeve De Solse Berg, waar onze voorouders van generatie op generatie het boerenberoep uitoefenden.

In 2019 hebben wij samen met Henk en Annemarie de boerencamping opgestart. Wouter verzorgt het terreinonderhoud en de gebouwen van de camping, terwijl Henk en Annemarie zich bezighouden met het runnen van de camping. Janny springt bij waar nodig.

Ons doel is om ons boerenbedrijf in de komende jaren verder uit te bouwen. Met de fijne samenwerking kunnen wij ons als boer en boerin met hart en ziel richten op de boerentak van hoeve De Solse Berg.

Liefde voor de natuur zit in onze genen

Hartelijk welkom op boerencamping De Solse Berg! Wij zijn Henk en Annemarie van Lagen, samen met onze kinderen wonen wij in het prachtige Garderen. In 2019 hebben wij met toewijding bijgedragen aan de oprichting van de boerencamping. Samen met Wouter en Janny streven we ernaar om boerenhoeve De Solse Berg tot een bloeiend succes te maken.

Liefde voor de natuur zit in onze genen. Middels de sfeervolle boerencamping willen we u graag de natuur laten beleven en u kennis laten maken met het boerenlandschap en de prachtige omgeving van Garderen. 

Wij verwelkomen van maandag tot en met zaterdag graag gasten die genieten van gemoedelijkheid, rust en ruimte. Vanuit onze christelijke identiteit zijn wij op zondag niet druk in de weer, maar hebben we rust; zondagsrust. Vanuit onze levensvisie ervaren wij de zondag als een vrije dag. Voor u en voor ons een gekregen dag van onze God. Zodat we met een goede start de nieuwe week weer in kunnen. 

We zien er naar uit om u te mogen verwelkomen op deze sfeervolle minicamping. De koffie staat klaar.

Heeft  u vragen of wilt u informatie over de omgeving, dan staan wij voor u klaar!

TOP