Heerlijk vertoeven in de Boskamer

Welkom in onze knusse Boskamer! Als je vanuit het campingterrein deze stacaravan binnenstapt, lijkt het alsof je het bos instapt. Met echte boomstammen en bosgroen geverfde muren hebben we de natuur naar binnen gehaald.

Onze Boskamer heeft:

  • Een keuken met koelkast, keramische kookplaat en een klein oventje.
  • Een ronde tafel met vijf houten stoelen, heerlijk om aan te ontbijten.
  • Een gezellig zitje met een sfeerhaardje, waar je 's avonds bijna een houtje op het vuur zou doen.
  • De slaapbank met kussens van zachte vacht, deze kan uitgeschoven worden tot een tweepersoonsbed.
  • De slaapkamer met een stapelbed links en een halfhoog bed rechts; drie knusse slaapplekken gemaakt tussen de boomstammen...
  • Een prachtig, wijds uitzicht.

Onze Boskamer staat op Camping De Solse Berg. Een kleine boerencamping met 25 plaatsen. Midden op het terrein staan speeltoestellen en is een zandbak waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Vanaf het terrein loop je zo het bos in.

De ontmoetingsruimte met veel voorzieningen

Het ontmoetingsgebouw is één van de blikvangers op ons terrein. Onder de inpandige veranda met de robuuste douglas balken is het in de vroege ochtend al heerlijk toeven. Genieten van het heerlijke ochtendzonnetje en de vroege vogelzang. Het lijkt wel of de vogels in deze omgeving nooit uitgezongen raken. En in de middag is het heerlijk om er in de schaduw te zitten (voor zonliefhebbers is middags ook de heerlijke zon op het terras). Op het terrein van maar liefst 7.500 m2 hebben de kinderen de mogelijkheid om te voetballen of in de zandbak te spelen. Ook staan er een paar skelters. Voor de vroege vogels is het mogelijk om bij de kippen een heerlijk vers eitje te rapen (op = op, want onze kippen doen het rustig aan en we zetten ze niet aan de legbatterij :). Op dit moment hebben onze kippen kuikens en hebben ze geen tijd om een eitje te leggen.

In het ontmoetingsgebouw hebben we een grote ontmoetingsruimte waar jongeren (en ouderen vanzelf) zich kunnen vermaken aan de voetbaltafel. Het is een gezellige ruimte met een rustieke uitstraling dankzij oud gebint, boerenstuc op de wand en een heuse hilt. Wellicht houdt u van lezen en pakt u graag een boek? Dat kan, want in de ontmoetingsruimte is een mini bibliotheek waar u een boek kunt lenen. 

Schoon en fris sanitair

Onze sanitaire ruimtes hebben een fris interieur en beschikken over gescheiden douches en toiletten. We hebben 2 afzonderlijke sanitaire ruimtes voor dames en heren. De damesruimte heeft o.a. 2 toiletten en een babybadje. De herenruimte heeft 1 toilet en 1 urinoir. In beide ruimtes zijn verder 2 douches, 2 wasbakken met een strakke spiegel en een prullenbak te vinden. Behalve de vaatwasplaatsen en de stortplaats voor uw chemisch toilet, is er ook een kleine wasserette in het gebouw voor het wassen en drogen van uw vakantiewas.

Achter de camping ligt een diep dal

Achter de camping ligt een dal dat in een ver verleden is uitgegraven. Dit zand werd gebruikt voor de aanleg van de snelwegen in de regio. De afdaling, het gele mulle zand en de mogelijkheid om hutten te bouwen zorgen voor urenlang speelplezier. Dichtbij de camping ligt een kleine poel (vijver) waar de wilde eend en waterkipjes zwemmen. Ook is hier 's avonds het kikkerkoor te beluisteren. Zwemmen in de vijver is echter niet toegestaan. Dit kan dan weer prima in het Veluwemeer of de recreatieplas Zeumeren (toegang gratis, als u met de auto komt betaalt u alleen parkeergeld) dat op een half uurtje rijden van de camping bevindt.

Voor de sportliefhebbers is er ruimte genoeg om een balletje te trappen. Daarnaast is er voldoende ruimte om vrij te spelen in het bos en op de velden. De directe omgeving is uitermate geschikt om lopend of fietsend van de natuur te genieten. 

Als u heerlijk wilt fietsen, kunt u in het dorp e-bikes huren bij de Veluwe Specialist (tegenover Slagerij Schuiteman). De eletrische scooters zijn ook een aanrader om eens een dagje te huren en er opuit te trekken.

Laadpaal voor uw electrische auto

Op het ruim parkeerterrein is voor onze gasten met electrische auto een laadpaal aanwezig. Dit werkt op de gebruikelijke manier met een eigen pas. De foto's op de pagina zijn gemaakt door Jelle Hop en Camping De Solse Berg 

TOP