Voorzieningen

Het ontmoetingsgebouw is één van de blikvangers op ons terrein. Onder de inpandige veranda met de robuuste douglas balken is het in de vroege ochtend al heerlijk toeven. Genieten van het heerlijke ochtendzonnetje en de vroege vogelzang. Het lijkt wel of de vogels in deze omgeving nooit uitgezongen raken. En in de middag is het heerlijk om er in de schaduw te zitten (voor zonliefhebbers is middags ook de heerlijke zon op het terras). Op het terrein van maar liefst 7.500 m2 hebben de kinderen de mogelijkheid om te voetballen of in de zandbak te spelen. Ook staan er een paar skelters. Bij warm mag de sproeier worden aangezet, dat is altijd genieten! 

Ook hebben we een sportveld waar jongeren en ouderen sportief een potje volleybal, basketbal of voetbal kunnen spelen. Ook het spelen van jeu de boules behoort tot de mogelijkheden. Voor de jongere kinderen hebben we een heus soft dartboard voor de kinderen (wat aan de ouders uitgeleend kan worden). 

In het ontmoetingsgebouw hebben we een grote ontmoetingsruimte waar jongeren (en ouderen vanzelf) zich kunnen vermaken aan de voetbaltafel. Het is een gezellige ruimte met een rustieke uitstraling dankzij oud gebint, boerenstuc op de wand en een heuse hilt. Wellicht houdt u van lezen en pakt u graag een boek? Dat kan, want in de ontmoetingsruimte is een mini bibliotheek waar u een boek kunt lenen. 

En als het avond geworden is, dan mag het kampvuur worden aangestoken. We hebben een mooie vuurplaats op de camping. Het hout voor de vuurplaats kan op de camping worden gekocht (opbrengsten komen ten goede voor gehandicaptenzorg Addullam).

Schoon en fris sanitair

Onze sanitaire ruimtes bevinden zich in het hoofdgebouw. Van onze gasten horen we dat we een fijn en fris interieur hebben. We hebben 2 afzonderlijke sanitaire ruimtes voor dames en heren. De damesruimte heeft o.a. 2 toiletten en een babybadje met verschoontafel. De herenruimte heeft 1 toilet en 1 urinoir. In beide ruimtes zijn verder 2 douches, 2 wasbakken met een strakke spiegel en een prullenbak te vinden. In één van de toiletten en douches zijn extra wandbeugels bevestigd. Ook hebben we een stoel en een kunststof opstap klaar staan.

Evenals de vaatwasplaatsen is er ook een kleine wasserette in het gebouw voor het wassen en drogen van uw vakantiewas. Zelfs een strijkbout met strijkplank staat voor u klaar.

 

Stortplaats voor uw chemisch toilet

Op de parkeerplaats is halverwege de schuur een chemisch toilet. Hier hangt ook een tuinslang met een sproeikop voor het naspoelen.

Achter de camping ligt een diep dal

Achter de camping ligt een dal dat in een ver verleden is uitgegraven. Dit zand werd gebruikt voor de aanleg van de snelwegen in de regio. De afdaling, het gele mulle zand en de mogelijkheid om hutten te bouwen zorgen voor urenlang speelplezier. Dichtbij de camping ligt een kleine poel (vijver) waar de wilde eend en waterkipjes zwemmen. Ook is hier 's avonds het kikkerkoor te beluisteren. Zwemmen in de vijver is echter niet toegestaan. Dit kan dan weer prima in het Veluwemeer of de recreatieplas Zeumeren (toegang gratis, als u met de auto komt betaalt u alleen parkeergeld) dat op een half uurtje rijden van de camping bevindt.

Voor de sportliefhebbers is er ruimte genoeg om een balletje te trappen. Daarnaast is er voldoende ruimte om vrij te spelen in het bos en op de velden. De directe omgeving is uitermate geschikt om lopend of fietsend van de natuur te genieten. 

Als u heerlijk wilt fietsen, kunt u in het dorp e-bikes huren bij de Veluwe Specialist (tegenover Slagerij Schuiteman). De eletrische scooters zijn ook een aanrader om eens een dagje te huren en er opuit te trekken.

Laadpaal voor uw electrische auto

Op het ruim parkeerterrein is voor onze gasten met electrische auto een laadpaal aanwezig. Dit werkt op de gebruikelijke manier met een eigen pas. De foto's op de pagina zijn gemaakt door Jelle Hop en Camping De Solse Berg 

TOP