Lees de ervaringen
van onze gasten

En ervaar het campingleven op De Solse Berg

 

Ervaringen van onze gasten

Op deze pagina laten wij graag onze gasten zelf aan het woord hoe zij hun verblijf op De Solse Berg ervaren. Wij hopen dat deze ervaringen u prikkelt om één van uw volgende vakanties op onze minicamping te beleven!

 

We hebben een heerlijk weekend gehad! Jullie hebben de sfeer van de bossen mooi naar binnen gehaald in de 'Boskamer'. Zowel de jongens als wij komen graag nog een keer!        
Frank & Lionne, Ezra, Micha & Joas    

 

Dag Henk en Annemarie, bedankt voor alles, ook voor jullie support bij de organisatie van ons feest(je). We hopen volgend jaar onder het voorbehoud van Jacobus weer terug te komen.
Henk en Rian    

 

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid! We hebben het goed gehad. Fijne camping! We hopen D.V. nog eens te komen.
Fam. Dooge uit Nieuwerkerk

 

Heerlijke 9 dagen op jullie camping geweest, mooie week, nette camping en schoon sanitair. Heerlijke omgeving met mooi dal. Voor herhaling vatbaar.         
Frans en Marja uit Amsterdam

 

Thank you so much for a lonely week. The camp was really nice. We will defenitely recomend it to others. Best wishes.         
Team Norway    

 

Geboekt voor 4 dagen, en nog 2 dagen bijgeboekt. Wat een heerlijke rustige camping, en super schoon sanitair. (Alleen jammer dat er een doucheknop zit, t'is amper 15 seconden en dan is hij uit.) Maar voor de rest super genoten.         
Jaap en Martha uit Stellendam

 

Wij hebben een heerlijke midweek op de camping gehad. Voor de honden zo het bos in. Alles prima voor elkaar op de camping.        
Harry en Sia uit Smilde


Wat hebben wij genoten. Prachtige camping, vriendelijk ontvangen. Henk, ga zo door. We hopen bij leven en welzijn elkaar weer te zien. Alles superschoon.         
Mart en Dicky uit Katwijk aan Zee

 

We hebben een heerlijke midweek gehad. Wat een prachtige omgeving zeg. Daar hebben we echt van genoten! Bedankt voor de goede zorgen hoor, en veel succes met de leuke camping. 
Martijn en Margo

 

Wat een fijne camping, met fijne eigenaren. We hopen dat jullie hier nog veel jaren van kunnen genieten!        
Hendrik, Peter, Marjan en Betty    

 

Bedankt voor jullie gastvrijheid!        
Lydia en Chréti uit Venlo    


Wij hebben het goed gehad. Vriendelijke mensen. Mooie omgeving. Veel gefietst. Alle goeds.
Kees en Enna Oskam    


Mooie plek in mooie leuke omgeving. Fijn zo klein opgezet! Vriendelijke hartelijke mensen. Goede voorzieningen! Schoon & ruim. Ga zo door. Tot ziens waarschijnlijk.        
Fam Van Meurs uit Dordt

 

We hebben gezellige weken gehad op de camping. Prachtige omgeving. Bedankt voor de gastvrijheid en wie weet tot volgend jaar D.V.         Fam v. Ewijk    Nieuw-Lekkerland
Wat hebben we het weer enorm naar ons zin gehad op de camping! 3 wkn lang :). De meiden hoorden we een hele dag niet. Bedankt voor de gastvrijheid en D.V. tot volgend jaar!        
Johan en Mariëlle Celine, Rosalynn     We gaan weer weg, het beheren zit er weer op. En natuurlijk schrijven we ook nog even wat in het gastenboek! We hebben er weer van genoten, om het de campinggasten naar de zin te maken! Nog steeds hebben we bewondering voor Henk en Annemarie, want er komt best wat bij kijken hoor, zo'n camping runnen! Maar het ging ons al een stuk makkelijker af dan vorig jaar, we zitten al beter in onze 'rol'. Genoten hebben we van de contacten met de verschillende mensen, en kinderen! Dit jaar deelde Erik dropveters aan ze uit. Henk en Annemarie, Wout en Jannie, bedankt voor het vertrouwen in ons en DV tot volgend jaar!        
Erik en Marina


Wat een gezellige en gemoedelijke camping! Een super ontvangst door Erik! Prachtige natuur, zo dichtbij de camping. We hebben genoten!        
Fam. Kesselaar  


Wat hebben we genoten hier! De sfeer, kindvriendelijkheid en goede zorgen! Ook de omgeving is prachtig! We hebben het heel leuk gehad met de bingo en vuur. (Aldus Baltus :) )
Tip voor Adullam: lege flessen inzamelpunt        
Baltus & Anita, Baltus & Henrik    

Ook wij hebben genoten van jullie camping! We hebben veel kunnen ondernemen, en nog lang niet uitgekeken, dus tot D.V. volgend jaar! Hartelijk dank voor alles.         
Jan, Marleen, Gert, Stefan, Emma, Julia en Rosa uit Oosterland


We hebben een fijne vakantie in de chalet gehad. De zandsculpturen zijn ook mooi, van de bevrijding en de oorlog.          
Fam. Sinke    Krabbendijke


Genoten van deze mooie locatie! Alles goed verzorgd en bedankt voor de gastvrijheid! Veel succes met alles en wie weet tot ziens.        
Kees & Miranda  uit Kruiningen


Bedankt voor de gastvrijheid op de camping. We hebben het weer fijn gehad! De kids hebben het fijn hier. Erik en Marina ook bedankt voor alles en voor de gezelligheid :). Wie weet, tot ziens!!        
Fam. Brands    Urk

 

Bedankt voor de gastvrijheid. We hebben genoten. Een fijne camping. De kinderen konden zo leuk spelen. Ook de schapen vonden ze leuk. Wie weet tot ziens.        
Hélène Wesley Hanna Charlotte    

 

Dank voor de fijne tijd op de camping; veel speelmaatjes, gezellige buren, prachtig bos achter de camping, de dieren bij de camping, het lekkere ijs bij Ijstijd maken deze camping voor ons een ideale gezinscamping! Zo fijn om vanuit je eigen stoel altijd zicht te hebben op de koters! Dank en wie weet, tot ziens! PS. kleine tip voor uitbreiding assortiment: magnetron        
Frank & Marije en de kinderen

 

Wij hebben 3 heerlijke weken gehad op de camping! Een hele mooie camping met een fijne sfeer. Bedankt voor alles en tot volgend jaar!        
Kristian & Daniëlle (en Spike:) )

 

Wij hebben een fijne tijd gehad op de Solse Berg! Hopelijk tot ziens!        
Fam. Goud    

 

We hebben genoten van jullie prachtige camping! Ook gezellige sfeer! Tip van onze jongens:
-voetbaltafel maken
-ping pong tafel erbij zou leuk zijn!
Hartelijke groet!        
Mark & Anneke + boys    

 

Onze 1e keer kamperen, wat een avontuur! Het is ons goed bevallen. Hopelijk tot ziens!        
Fam. Jansen    

Wild kijken op de Veluwe!

Een oud dorpsgenoot en goede kennis Gerbrand Mulder trekt er graag op uit om wild te spotten. Hij heeft al veel prachtige plaatjes geschoten. Dankzij Gerbrand kunnen we u mooie beelden uit de omgeving tonen. 

 

Wandelen op slingerpaadjes bij de Solse Berg

- ontdek Garderen -

Wij bieden u de ruimte en beleving

Hier in het glooiende landschap van het pittoreske dorpje Garderen, tussen Barneveld en Harderwijk, bieden wij de ruimte en beleving. Nog geen half uur rijden van de knusse havenstad Harderwijk en het Veluwemeer en 10 minuten van het kasteel met de witte pauwen in Staverden, het kleinste stadje van Nederland, vormt de Solse Berg een ideale uitvalsbasis voor een scala aan uitstapjes. In de regio zijn befaamde restaurantjes te vinden die geprezen worden om hun culinaire aanbod. Garderen heeft een rijke historie en is onder andere bekend van Anastasius Veluanus, die bijna 500 jaar geleden werd geboren en de grote hervormer werd van de Veluwe.

Met onze uitgebreide voorzieningen doen wij er alles aan om aan de wensen van onze gasten te voldoen. 

TOP